Landrover rit voor KOTK.
Volledig scherm
Landrover rit voor KOTK. © Maaike Jacobs

Land Rover’s rijden 2.200 euro bij elkaar voor KOTK

Laarne/Wetteren/WichelenHet Thuisverpleging Team Jacobs organiseerde een Land Rover Rit in de regio van Wetteren en Laarne ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Dat leverde een mooie som van 2.200 euro op.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Angelo dreigde vijf uur lang zijn woning op te blazen, nu riskeert hij twee jaar cel: “Woonwijk urenlang belegerd omdat één man stomdronken was”
  PREMIUM
  Gijzegem

  Angelo dreigde vijf uur lang zijn woning op te blazen, nu riskeert hij twee jaar cel: “Woonwijk urenlang belegerd omdat één man stomdron­ken was”

  Angelo R. (39) uit Gijzegem, die in juni vorig jaar ermee dreigde zijn huis op te blazen en daardoor een ongeziene interventie op de been bracht, hangt twee jaar gevangenisstraf boven het hoofd. Hij stond woensdag voor de Dendermondse rechter. “Ik moet van de alcohol blijven”, beseft R. nu. Of hoe één man door alcoholmisbruik een belegering van een volledige woonwijk teweegbracht.