De fietser werd gegrepen door een vrachtwagen op het kruispunt Heirweg met Colmanstraat.
Volledig scherm
De fietser werd gegrepen door een vrachtwagen op het kruispunt Heirweg met Colmanstraat. © Didier Verbaere

Fietser (60) komt om het leven bij dodehoekongeval met vrachtwagen

LaarneEen 60-jarige fietser is donderdagavond omstreeks 18 uur overleden nadat hij door een vrachtwagen werd gegrepen aan het kruispunt van de Heirweg en de Colmanstraat in Laarne. De vrachtwagen had de aanrijdende fietser niet zien aankomen toen hij de Colmanstraat inreed. De onfortuinlijke fietser kwam onder de wielen van de vrachtwagen terecht.

 1. Limburgs team Q1 Trackracing laat van zich spreken in Europa
  autosport

  Limburgs team Q1 Trackra­cing laat van zich spreken in Europa

  Het Limburgse Q1 Trackracing was afgelopen weekend present in de Tempel van de Snelheid ofwel de Italiaanse omloop van Monza en dat voor de voorlaatste manche van de GT Cup Open Europe. Kempenaar Jan Lauryssen pakte er zijn zesde en zevende zege van het seizoen, maar dat betekent niet hij al zeker is van de Europese titel. Het duo Dirk Schouten en Lucas Valkre, ook in de kleuren van Q1 Trackracing, werd in Monza zesde en tweede en blijft zo in de running voor de titel.
 2. Gynaecologe riskeert jaar cel nadat Leen (38) sterft aan baarmoederhalskanker: “Alle alarmbellen hadden moeten rinkelen, maar er ging kostbare tijd verloren”
  PREMIUM
  Aalst

  Gynaecolo­ge riskeert jaar cel nadat Leen (38) sterft aan baarmoeder­hals­kan­ker: “Alle alarmbel­len hadden moeten rinkelen, maar er ging kostbare tijd verloren”

  Is een gynaecologe uit Aalst schuldig aan de dood van een patiënte aan baarmoederhalskanker? Over die vraag moet de Dendermondse rechtbank zich buigen. De arts staat terecht voor opzettelijke doding en schuldig verzuim omdat ze “alle medische aanwijzingen van een kwaadaardig proces in handen had, maar niets ondernam.” De gynaecologe, ondertussen op pensioen, ontkent dat. Er hangt haar een jaar cel boven het hoofd.