Katy en Elie Haeghens in hun fietsbedrijf.
Volledig scherm
PREMIUM
Katy en Elie Haeghens in hun fietsbedrijf. © Didier Verbaere

Familie Haeghens kiest na halve eeuw autoverkoop voor de elektrische fiets: “Corona heeft onze startende zaak een boost gegeven”

Bijna een halve eeuw baatte de familie Haeghens een Renaultgarage uit in Laarne maar sinds maart gooiden ze het over een andere boeg en startten ze een fietsbedrijf aan de Steentjesstraat. “Corona heeft de verkoop een enorme boost gegeven”, zegt Katy Haeghens.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 1. “Koerstalent, gemeenteraadslid én student geschiedenis”: ouders en zussen zien Zaffelarenaar Florian Vermeersch (22) brons pakken op WK tijdrijden voor beloften
  PREMIUM
  Zaffelare

  “Koersta­lent, gemeente­raads­lid én student geschiede­nis”: ouders en zussen zien Zaffelaren­aar Florian Vermeersch (22) brons pakken op WK tijdrijden voor beloften

  Na een pijlsnelle slotkilometer heeft Florian Vermeersch (22) maandag een derde medaille voor ons land veroverd op het WK tijdrijden voor beloftes in Brugge. Zijn ouders en zus vlogen hem na de finish in de armen. In zijn thuisbasis Lochristi is de prille twintiger ook gekend als Open Vld-gemeenteraadslid. “Zijn politieke activiteiten zijn een uitlaatklep voor hem”, zegt vader Noel Vermeersch.