André en Henriette vieren hun 60ste huwelijksverjaardag.
Volledig scherm
André en Henriette vieren hun 60ste huwelijksverjaardag. © Didier Verbaere

André en Henriette 60 jaar gehuwd

In Zaffelare vierden André Van De Voorde (82) en Henriette De Veirman (84) hun zestigste huwelijksverjaardag. Het koppel uit Laarne heeft twee dochters en één kleinzoon.

 1. 
Herstelling Meulestedebrug wordt werk van lange adem, noodbrug voor voetgangers en fietsers komt terug
  Gent

  Herstel­ling Meulestede­brug wordt werk van lange adem, noodbrug voor voetgan­gers en fietsers komt terug

  Door de aanvaring aan Meulestedebrug van afgelopen weekend zal de brug ‘langere tijd’ buiten gebruik zijn voor het autoverkeer. Dat zegt de Vlaamse Waterweg. Er is aanzienlijke schade en het is niet duidelijk hoelang de herstelling zal duren. Om de voetgangers en fietsers te helpen, komt de noodbrug terug die in het voorjaar al werd gebruikt tijdens herstellingswerken aan de brug. Het autoverkeer moet omrijden.
 2. Lise Aper (26) breidt traiteurzaak LiriCe uit in coronatijden: “Naam is eerbetoon aan zus die leven liet in verkeersongeval”
  PREMIUM
  Eksaarde

  Lise Aper (26) breidt traiteur­zaak LiriCe uit in coronatij­den: “Naam is eerbetoon aan zus die leven liet in verkeerson­ge­val”

  Een feestzaal openen terwijl een wereldwijde pandemie de horeca midscheeps treft? Lise Aper van traiteur-aan-huis LiriCe in Eksaarde waagde de sprong aan het begin van de coronacrisis. Ondanks de moeilijke tijden blijft ze niet bij de pakken zitten en stort ze zich op thuislevering en afhaalmaaltijden. Over haar schouder waakt een beschermengel. LiriCe staat voor: Lise, de naam van haar broer Cedric én overleden zus Iris, die zeven jaar geleden overleed aan de gevolgen van een aanrijding.
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is