Voortaan mag iedereen van Laarne gratis naar de thuismatchen van KVV.
Volledig scherm
Voortaan mag iedereen van Laarne gratis naar de thuismatchen van KVV. © Didier Verbaere

Alle inwoners van Laarne en Kalken mogen gratis naar matchen KVV

Bij de start van de competitie, konden zaterdagavond alle supporters en inwoners van Laarne en Kalken een gratis seizoenkaart afhalen op de club om alle thuiswedstrijden uit de reguliere competitie van KVV Laarne-Kalken gratis bij te wonen.

 1. “Van onze droom realiteit gemaakt”: in het spoor van de korte keten tussen de taarten en cupcakes van Sweet Mania
  PREMIUM
  Dendermonde/Aalst

  “Van onze droom realiteit gemaakt”: in het spoor van de korte keten tussen de taarten en cupcakes van Sweet Mania

  Liefst één op vijf Vlamingen kiest sinds de coronacrisis vaker voor lokale producten. Dat voelen ook producenten in de regio Dendermonde. In onze reeks rond de korte keten laten we u met ze kennismaken. Vandaag proeven we taarten en cupcakes van Ana De Clerck en Nicky Hulboj uit Dendermonde, die in Aalst Sweet Mania uitbaten. “En te denken dat mijn eerste taart een complete mislukking was”, klinkt het.
 2. De coronacijfers in Laarne van dinsdag 20 oktober

  De coronacij­fers in Laarne van dinsdag 20 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Laarne, op één dag 8 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 46. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Laarne komt dat getal nu op 372 te liggen. Laarne heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.