De boekvoorstelling vond plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Laakdal. V.l.n.r.: Theo Verdonck (bezieler Avalympics vzw), Jan Cuypers, auteur Jef Aerts en gewezen topzwemmer Dirk Boets.
Volledig scherm
De boekvoorstelling vond plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Laakdal. V.l.n.r.: Theo Verdonck (bezieler Avalympics vzw), Jan Cuypers, auteur Jef Aerts en gewezen topzwemmer Dirk Boets. © Wouter Demuynck

Tia Hellebaut en Bart Wellens schrijven mee aan groot Kempens boek over jeugdsport

Jeugdsportnet heeft het boek ‘Stroomopwaarts - speels naar de top’ uitgebracht, waarin wordt gepleit voor jeugdsport waar plezier en respect centraal staan. In het boek komen 22 Kempenaars, (ex-)topsporters zoals Tia Hellebaut en Bart Wellens maar ook grote namen uit de zaken- en medische wereld, aan het woord om hun visie over jeugdsport uit de doeken te doen.

0 reacties

 1. Helena laat met Studio Wa mensen kennismaken met authentieke Japanse cultuur: “Op momenten dat ik het zwaar heb put ik een enorme troost uit de theeceremonie”
  PREMIUM
  Geel

  Helena laat met Studio Wa mensen kennisma­ken met authentie­ke Japanse cultuur: “Op momenten dat ik het zwaar heb put ik een enorme troost uit de theeceremo­nie”

  Al bijna tien jaar is Helena Kieckens (39) uit Geel in de ban van de authentieke Japanse theeceremonie en sinds kort heeft ze er ook haar job van gemaakt. Met Studio Wa maakt ze mensen wegwijs in de eeuwenoude traditie, die veel weg heeft van een sessie mediteren en die alle zintuigen prikkelt. “De Japanse theeceremonie heeft me door enkele moeilijke momenten gesleept.”
 2. Op huizenjacht in... Wuustwezel. “Een landelijke gemeente met prachtige natuur en verscheidenheid aan woningen”
  PREMIUM
  Wuustwezel

  Op huizen­jacht in... Wuustwezel. “Een landelijke gemeente met prachtige natuur en verschei­den­heid aan woningen”

  Op zoek naar een nieuwe stek ? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week strijken we neer in Wuustwezel en gaan op ontdekking met Dewaele Vastgoed, een relatief nieuwe naam in Wuustwezel op vlak van immobiliën. “Wuustwezel is een erg landelijke gemeente met vijf woonkernen met hun specifiek karakter en gezelligheid.”