Merna Girgis, Mark Girgis, Folla Hanna en Adel Girgis in hun restaurant.
Volledig scherm
PREMIUM
Merna Girgis, Mark Girgis, Folla Hanna en Adel Girgis in hun restaurant. © Wouter Demuynck

RESTOTIP. Restaurant Mark in Veerle-Laakdal: “Egyptische, maar ook Belgische en Italiaanse lekkernijen”

laakdalIn restaurant Mark in Veerle-Laakdal, waar vroeger kledingwinkel Myriam was, werkt het hele gezin Girgis samen om lekkers uit Egypte, Italië of België op je bord te toveren. Dat moesten we even uitproberen. Lees hier meer restotips.

 1. VanRoey.be heropent digitaal belevingscentrum na anderhalf jaar: “Medewerkers thuis of op kantoor vlekkeloos laten samenwerken op veilige en vlotte manier is nu de uitdaging van CEO’s”
  geel

  VanRoey.be heropent digitaal belevings­cen­trum na anderhalf jaar: “Medewer­kers thuis of op kantoor vlekkeloos laten samenwer­ken op veilige en vlotte manier is nu de uitdaging van CEO’s”

  Exact 2 jaar geleden opende het ICT-bedrijf VanRoey.be haar Experience Center in Geel om ondernemers het belang van technologie te doen inzien, maar amper een half jaar later gingen de deuren verplicht op slot vanwege de coronapandemie. Komende donderdag zal het Experience Center eindelijk heropenen, al is de insteek door corona wel enigszins verschoven.
 2. Buurtbewoners wandelen zondag tegen komst van gascentrale in Tessenderlo
  PREMIUM
  Tessenderlo

  Buurtbewo­ners wandelen zondag tegen komst van gascentra­le in Tessender­lo

  Group Tessenderlo wil een nieuwe elektriciteitscentrale bouwen in de gemeente. Het bedrijf vroeg een vergunning aan voor een gascentrale van 900 megawatt, een ondergrondse hoogspanningskabel van 11,5 kilometer en een waterleiding van 5 kilometer. De buurtbewoners zien dat absoluut niet zitten en plannen aanstaande zondag een protestwandeling. “Wij willen aantonen dat het geen duurzame keuze is”, vertelt Heidi Haesevoets.