Illustratiebeeld van het gemeentehuis van Laakdal.
Volledig scherm
Illustratiebeeld van het gemeentehuis van Laakdal. © Peter Vanderveken

Poetsdienst van OCMW gaat nauwer samenwerken met dienstenchequebedrijf Ten Diensten

laakdalHet OCMW van Laakdal slaat voor de operationele werking van zijn eigen poetsdienst de handen in elkaar met het lokaal dienstenchequebedrijf Ten Diensten. Die samenwerking moet ervoor zorgen dat de lange wachtlijsten van de poetsdienst worden weggewerkt.

 1. Helena laat met Studio Wa mensen kennismaken met authentieke Japanse cultuur: “Op momenten dat ik het zwaar heb put ik een enorme troost uit de theeceremonie”
  PREMIUM
  Geel

  Helena laat met Studio Wa mensen kennisma­ken met authentie­ke Japanse cultuur: “Op momenten dat ik het zwaar heb put ik een enorme troost uit de theeceremo­nie”

  Al bijna tien jaar is Helena Kieckens (39) uit Geel in de ban van de authentieke Japanse theeceremonie en sinds kort heeft ze er ook haar job van gemaakt. Met Studio Wa maakt ze mensen wegwijs in de eeuwenoude traditie, die veel weg heeft van een sessie mediteren en die alle zintuigen prikkelt. “De Japanse theeceremonie heeft me door enkele moeilijke momenten gesleept.”
 2. Discotheek Millennium moet opnieuw dicht: “Dit is waanzin, ze sluiten de veiligste plekken terwijl je privé alles ongecontroleerd kan doen”
  Herselt

  Discotheek Millennium moet opnieuw dicht: “Dit is waanzin, ze sluiten de veiligste plekken terwijl je privé alles ongecontro­leerd kan doen”

  In het nachtleven hadden ze de bui al zien hangen, maar dat neemt niet weg dat de klap hard aankomt. Discotheken en dancings moeten drie weken dicht, al gelooft Patrick Wouters, eigenaar van discotheek Millennium in Herselt, nooit dat het bij die drie weken blijft. “Die termijn is onzin, gewoon bedoeld om de mensen te sussen.”