Lisa Vangrieken (28) ging deze week van start in haar mobiel kapsalon.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisa Vangrieken (28) ging deze week van start in haar mobiel kapsalon. © Wouter Demuynck

Lisa rijdt met mobiel kapsalon tot bij haar klanten: “Altijd een droom geweest, maar door corona is het sneller gegaan”

laakdalAls kapster aan huis bracht Lisa Vangrieken (28) uit Veerle-Laakdal haar knipkunsten al mee naar haar klanten thuis, maar sinds deze week is daar ook de nodige luxe bijgekomen met haar mobiel kapsalon Hair on Wheels. Met haar als kapsalon ingerichte bestelwagen rijdt ze heel de Zuiderkempen rond en kan ze haar klanten alles aanbieden wat een kapsalon nodig heeft.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Muur van vijf (!) meter hoog en 100.000 euro moet geluidsoverlast van skatepark beperken: “We voelen ons de dupe van de maatregelen”
  PREMIUM
  Tessenderlo

  Muur van vijf (!) meter hoog en 100.000 euro moet geluids­over­last van skatepark beperken: “We voelen ons de dupe van de maatrege­len”

  In Tessenderlo heeft het gemeentebestuur een originele oplossing gevonden voor de problemen met de geluidsoverlast van het skatepark. Een muur van vijf meter - kostprijs 100.000 euro - zal zo geplaatst worden dat het lawaai richting buren wordt ingeperkt. “We zullen nog moeten bekijken of we op lange termijn eventueel een nieuwe locatie kunnen opzoeken”, vertelt eerste schepen en plaatsvervangend burgemeester Stefan Govaerts (CD&V). De skaters zijn matig enthousiast.