De Laakdalse Bierfeesten gaan midden augustus niet door, maar de organisatie verkoopt wel bierpakketten. Mogelijk komt er dit najaar wel nog een editie afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.
Volledig scherm
De Laakdalse Bierfeesten gaan midden augustus niet door, maar de organisatie verkoopt wel bierpakketten. Mogelijk komt er dit najaar wel nog een editie afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. © BBC Laakdal

Laakdalse Bierfeesten verkoopt online bierpakketten: “Als Mozes niet naar de berg komt, dan komt de berg wel naar Mozes”

Het coronavirus zorgt er nu ook voor dat de Laakdalse Bierfeesten voor het eerst in 32 jaar niet kunnen doorgaan. Maar de organisatie wil toch iets doen en verkoopt nu online bierpakketten die op 16 augustus volledig coronaproof opgehaald kunnen worden in de sporthal. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen volgt er in november toch nog een speciale editie. 

 1. Massale respons op vraag naar vrijwilligers voor vaccinatiecentrum eerstelijnszone Demerland
  Diest/Aarschot/Begijnendijk/Bekkevoort/Scherpenheuvel-Zichem/Tielt-Winge

  Massale respons op vraag naar vrijwilli­gers voor vaccinatie­cen­trum eerste­lijns­zo­ne Demerland

  De Eerstelijnszone Demerland is er al even uit waar de vaccinatiecentra komen, met name in de stadsfeestzaal in Aarschot en in CC Den Amer in Diest. Wat ze tot voor kort nog niet hadden, was voldoende personeel. Na een oproep hebben zich al een verrassende 178 vrijwilligers gemeld voor het centrum in Aarschot.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"