Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Laakdal plaatst bewakingscamera in strijd tegen zwerfvuil

laakdalDe gemeente Laakdal gaat een tijdelijke vaste bewakingscamera op haar grondgebied plaatsen om zwerfvuil en sluikstorten tegen te gaan. Uit een bevraging bleek dat inwoners beide fenomenen als een probleem in hun omgeving ervaren.

 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 2. Buurtbewoners wandelen zondag tegen komst van gascentrale in Tessenderlo
  PREMIUM
  Tessenderlo

  Buurtbewo­ners wandelen zondag tegen komst van gascentra­le in Tessender­lo

  Group Tessenderlo wil een nieuwe elektriciteitscentrale bouwen in de gemeente. Het bedrijf vroeg een vergunning aan voor een gascentrale van 900 megawatt, een ondergrondse hoogspanningskabel van 11,5 kilometer en een waterleiding van 5 kilometer. De buurtbewoners zien dat absoluut niet zitten en plannen aanstaande zondag een protestwandeling. “Wij willen aantonen dat het geen duurzame keuze is”, vertelt Heidi Haesevoets.