Sfeer, gezelligheid en culinair genot bij Kempen Aan Tafel in het verleden
Volledig scherm
Sfeer, gezelligheid en culinair genot bij Kempen Aan Tafel in het verleden © Noémie Boone & Dennis Peeters

Kempen Aan Tafel zet regio culinair op de kaart: “Vijfgangen diner klaargemaakt door Kempense topchefs”

LaakdalDe Kempen culinair op de kaart zetten op 22 april, dat is de missie van chefs Bart Gils van Signatuur Antwerpen, Ivan Menten en Filip Ceursters van Terroir Gierle en Nicolas Nuyens van Signature Catering Beerse. Ze vormen samen met Wout Janssen van Flying Service - Kitchen Staff het vaste team van het event Kempen Aan Tafel.

  1. Paasconcert van Fanfareorkest Blauberg brengt toeschouwers in Afrikaanse sferen: “Samenwerking met gospelkoor vormt grote meerwaarde”

    Paascon­cert van Fanfareor­kest Blauberg brengt toeschou­wers in Afrikaanse sferen: “Samenwer­king met gospelkoor vormt grote meerwaarde”

    Na vier lange jaren van coronastilte kan het fanfareorkest van Blauberg (Herselt) weer aanknopen met zijn Paasconcert, dat dit jaar onder de noemer ‘African Moods’ in het teken van Afrika staat. Daarvoor gaat het fanfareorkest een samenwerking aan met het gospelkoor ‘African Joys’ uit Molenbeek, en ook de drankkaart en het decor zullen Afrikaans getint zijn. De concerten gaan door op zaterdag 8 april en zondag 9 april in De Zoerla in Zoerle-Parwijs (Westerlo).
    Herselt, Zoerle-Parwijs