Chiel Peeters neemt de fakkel over van Hanne Lintermans.
Volledig scherm
Chiel Peeters neemt de fakkel over van Hanne Lintermans. © RV

Chiel Peeters is nieuwe jongerenvoorzitter van CD&V

laakdalChiel Peeters is de nieuwe voorzitter van Jong CD&V Laakdal. Hij neemt de fakkel over van Hanne Lintermans.

 1. Van binnenspeeltuin Circus Bruul tot BattleKart: 7 leuke binnenactiviteiten in de Kempen voor jou en je kroost tijdens de herfst
  PREMIUM
  Kempen

  Van binnen­speel­tuin Circus Bruul tot BattleKart: 7 leuke binnenacti­vi­tei­ten in de Kempen voor jou en je kroost tijdens de herfst

  De herfst is in het land. Zonnestralen en warme temperaturen hebben ondertussen plaatsgemaakt voor regenbuien en kil weer. Maar dat hoeft jou niet tegen te houden om uitstapjes te plannen met je kroost. Wij selecteerden voor jullie alvast 7 leuke indooractiviteiten in de Kempen. Van ravotten in Circus Bruul in Geel tot Hidrodoe in Herentals. Met deze tips weet je wat te doen.
 2. Zjef Vanuytsel met levensgroot bronzen beeld vereeuwigd in Meerhout: “Zijn band met zijn geboortedorp is altijd gebleven”
  meerhout

  Zjef Vanuytsel met levens­groot bronzen beeld vereeuwigd in Meerhout: “Zijn band met zijn geboorte­dorp is altijd gebleven”

  Op het pleintje Weversberg-Zilderij in Meerhout werd zaterdagnamiddag het levensgroot beeld van kleinkunstzanger Zjef Vanuytsel onthuld. Daarmee komt de vermaarde chansonnier, die in 2015 op 70-jarige leeftijd overleed, voor een stuk terug thuis in Meerhout, want zijn ouderlijk huis bevindt zich slechts op enkele meters van het beeld. Ondanks het regenachtige weer bracht de onthulling, in het bijzijn van de familie van Zjef Vanuytsel, een massa volk op de been.