Het gemeentehuis van Laakdal.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Laakdal. © Stefan Dewickere

CD&V’ers gaan in overleg met inwoners tijdens ‘Ronde van Laakdal’

De lokale mandatarissen van CD&V strijken tijdens de ‘Ronde van Laakdal’ neer in de plaatselijke cafés om in overleg te gaan met geïnteresseerde burgers om zo het beleid samen uit te stippelen.

 1. Jongeren van MPI en BuSO Oosterlo toveren muur aan parking Nieuwstraat met graffiti om tot kleurrijke onderwaterwereld
  geel

  Jongeren van MPI en BuSO Oosterlo toveren muur aan parking Nieuwstraat met graffiti om tot kleurrijke onderwater­we­reld

  Enkele jongeren van BuSO en MPI Oosterlo hebben onlangs een muur aan de parking van de Nieuwstraat in Geel met graffiti omgetoverd tot een kleurrijke onderwaterwereld. Het kunstwerk kadert in De Kleine Parade, een project van hogeschool Thomas More waarbij studenten samen met een kunstenaar en een groep kwetsbare deelnemers een kunstproject tot stand brengen.
 2. Parochies roepen op om kaarsje aan kerken en kapellen te plaatsen tijdens Allerheiligenweekend: “Troostplekken creëren om overledenen van voorbije maanden te gedenken”
  laakdal/meerhout

  Parochies roepen op om kaarsje aan kerken en kapellen te plaatsen tijdens Allerheili­gen­week­end: “Troost­plek­ken creëren om overlede­nen van voorbije maanden te gedenken”

  De parochies van Laakdal en Meerhout roepen de inwoners van beide gemeenten op om aan alle kerken en kapellen een kaarsje te komen plaatsen. Met de lichtbakens willen ze tijdens het komende Allerheiligenweekend troostplekken creëren voor wie tijdens de afgelopen coronamaanden een geliefde verloor.
 1. Stad Geel, middelbare scholen en huisartsen starten communicatiecampagne om jongeren te doen nadenken over corona
  Geel

  Stad Geel, middelbare scholen en huisartsen starten communica­tie­cam­pag­ne om jongeren te doen nadenken over corona

  Vrijdag trapten de stad Geel, in samenwerking met de middelbare scholen en huisartsen van het triagecentrum, een communicatiecampagne op gang die als doel heeft om jongeren te doen nadenken over de snelle verspreiding van het coronavirus. Meer dan 3.000 Geelse middelbare scholieren kregen vrijdagnamiddag tijdens een klasgesprek allerlei vragen voorgeschoteld - zoals “Kun je ermee leven dat je iemand anders zou besmetten met COVID-19?” - nadat ze toelichting hadden gekregen van enkele ervaringsdeskundigen tijdens een online infosessie.