De postbodes kan je bedanken met een raamaffiche of kleurplaat.
Volledig scherm
De postbodes kan je bedanken met een raamaffiche of kleurplaat. © RV

Bedank je postbode met een affiche aan je raam: “Deze mensen verdienen onze appreciatie”

laakdalMeerderheidspartij CD&V Laakdal heeft een actie op poten gezet om de postbodes te bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen jaar. Dat kan door een leuk geïllustreerde raamaffiche op te hangen en ook aan de allerkleinsten is er gedacht met een kleurplaat, waaraan bovendien een kleurwedstrijd verbonden is.

 1. Reggae Geel heeft zestal scenario’s klaarliggen voor festival in 2021: “Werken met vaccinatiepasjes en sneltesten om coronavrij festival te organiseren”
  PREMIUM
  Geel

  Reggae Geel heeft zestal scenario’s klaarlig­gen voor festival in 2021: “Werken met vaccinatie­pas­jes en sneltesten om coronavrij festival te organise­ren”

  Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) gaf onlangs aan dat er uiterlijk midden maart een beslissing zal vallen over de organisatie van de zomerfestivals. Voor Reggae Geel liggen er een zestal scenario’s op tafel. Een ‘normale’ versie van het festival is met die deadline nipt haalbaar, maar in het slechtste geval kan er ook afgeslankt worden naar een versie met zo’n 5.000 bezoekers. “De meest haalbare piste om een coronavrij festival te organiseren lijkt ons om te werken met een vaccinatiepas of met een sneltest voor diegenen die niet gevaccineerd zijn”, zegt organisator Kris Eelen.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama