Kristien Maes en Dries Van Bael gingen dinsdag van start met BuurNatuur.
Volledig scherm
Kristien Maes en Dries Van Bael gingen dinsdag van start met BuurNatuur. © Wouter Demuynck

Afhaalpunt voor korte keten-producten BuurNatuur opent in ‘t Fortun

laakdalIn gemeenschapscentrum ‘t Fortun in Groot-Vorst (Laakdal) kan je – mits vooraf besteld - voortaan elke dinsdag verse en lokale groenten, fruit, vlees, zuivel en ander lekkers verkrijgen. Onder de noemer BuurNatuur startte Kristien Maes een afhaalpunt op voor korte keten-producten van allerlei landbouwers en ondernemers uit de nabije omgeving.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Paasconcert van Fanfareorkest Blauberg brengt toeschouwers in Afrikaanse sferen: “Samenwerking met gospelkoor vormt grote meerwaarde”

  Paascon­cert van Fanfareor­kest Blauberg brengt toeschou­wers in Afrikaanse sferen: “Samenwer­king met gospelkoor vormt grote meerwaarde”

  Na vier lange jaren van coronastilte kan het fanfareorkest van Blauberg (Herselt) weer aanknopen met zijn Paasconcert, dat dit jaar onder de noemer ‘African Moods’ in het teken van Afrika staat. Daarvoor gaat het fanfareorkest een samenwerking aan met het gospelkoor ‘African Joys’ uit Molenbeek, en ook de drankkaart en het decor zullen Afrikaans getint zijn. De concerten gaan door op zaterdag 8 april en zondag 9 april in De Zoerla in Zoerle-Parwijs (Westerlo).
  Herselt, Zoerle-Parwijs