Lukas Van Eenoo zet KVC Westerlo op weg naar eerste zege van het seizoen: “Heel belangrijke overwinning”

KVC Westerlo heeft op speeldag drie zijn eerste overwinning van het seizoen te pakken. De topper tegen leider RFC Seraing kon lange tijd alle kanten uit, maar na de rust namen de bezoekers de match in handen. Na een mooie combinatie door het centrum wist Lukas Van Eenoo iets na het uur de ban te breken. Invaller Igor Vetokele nam op het einde alle twijfels weg.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. KVC Westerlo gaat in eigen stadion op zoek naar revanche tegen RWDM. T2 Eric Reenaers: “Het schip wankelt, maar we komen erdoorheen”

  KVC Westerlo gaat in eigen stadion op zoek naar revanche tegen RWDM. T2 Eric Reenaers: “Het schip wankelt, maar we komen erdoorheen”

  In Eerste klasse B zorgt het coronavirus begin november misschien wel voor een vertekend beeld in de rangschikking, maar met slechts één overwinning, vier gelijke spelen en twee nederlagen kan het ambitieuze KVC Westerlo toch niet echt van een geslaagde start spreken. De Kemphanen hebben wel nog drie inhaalmatchen tegoed, maar het is duidelijk dat er nog flink geknokt zal moeten worden om terug bij de top te geraken.