Lukas Van Eenoo zet KVC Westerlo op weg naar eerste zege van het seizoen: “Heel belangrijke overwinning”

KVC Westerlo heeft op speeldag drie zijn eerste overwinning van het seizoen te pakken. De topper tegen leider RFC Seraing kon lange tijd alle kanten uit, maar na de rust namen de bezoekers de match in handen. Na een mooie combinatie door het centrum wist Lukas Van Eenoo iets na het uur de ban te breken. Invaller Igor Vetokele nam op het einde alle twijfels weg.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Christian Brüls en Westerlo grijpen in extremis naast promotiefinale: “Moeilijk om Beerschot te feliciteren”
  PREMIUM

  Christian Brüls en Westerlo grijpen in extremis naast promotiefi­na­le: “Moeilijk om Beerschot te felicite­ren”

  Westerlo had de tweede periodetitel voor het grijpen in 1B, maar op de slotspeeldag liep het alsnog mis op het veld van Union. Gevolg: ontgoocheling troef bij de Kemphanen, niet in het minst bij Christian Brüls. “Sportief gezien wint Beerschot de tweede periode, maar ze verdienen het niet. Ik heb het er dan ook heel moeilijk mee om hen te feliciteren”, aldus de 31-jarige Oostkantonner.