Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wat een invalbeurt! Tielemans loodst Anderlecht met twee wereldgoals in twee minuten voorbij Oostende

Wat een voetballer is die Youri Tielemans toch! De jonge middenvelder kwam in Oostende in het veld bij 1-1, maar met twee prachtgoals in amper twee minuten tijd zorgde hij ervoor dat de drie punten meereisden naar onze hoofdstad. In de eerste helft hadden Hanni en Dimata al voor de goals gezorgd, maar nadien sloeg het toptalent toe dat intussen al elf keer de weg naar doel vond dit seizoen. Het slotakkoord was voor Teodorczyk, die de 1-4-eindstand nog op het bord knalde.

 1. Beloftevolle Alfons Amade (KV Oostende) klopte vorig jaar AA Gent in de Europa League: “We mogen ze niet onderschatten”
  Voetbal 1A

  Beloftevol­le Alfons Amade (KV Oostende) klopte vorig jaar AA Gent in de Europa League: “We mogen ze niet onderschat­ten”

  Een zieke Alfons Amade ontbrak nog in de kern tegen Racing Genk, maar mocht al invallen tegen Charleroi. De Duitser moet uitgroeien tot een nuttige pion op het middenveld van KV Oostende. Opgeleid bij Bundesliga-club Hoffenheim, wil Amade nu doorbreken bij KVO. Bijna een jaar geleden klopte hij in de Europa League met Hoffenheim de tegenstander van zondagavond, AA Gent.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).