Arthur Theate mag vieren na zijn goal én de drie punten met KV Oostende
Volledig scherm
Arthur Theate mag vieren na zijn goal én de drie punten met KV Oostende © BELGA

KV Oostende duikt met 9 op 12 veilige middenmoot in: “Play-offs zijn geen doel, maar willen ze wel graag spelen”

OostendeDe 1-2-overwinning op het veld van seizoensrevelatie OH Leuven geeft KV Oostende een duwtje naar de veilige middenmoot. De ambitieuze youngsters Arthur Theate en Jelle Bataille dromen van een plek in de top acht en bijhorende Europese play-offs, coach Alexander Blessin houdt vast een doelstelling numero uno: het behoud.

 1. Ooit in beeld bij Barcelona: Evangelos ‘Evan’ Patoulidis moet verrijking worden op middenveld KV Oostende: “Speelkansen van Theate hebben keuze beïnvloed”
  Oostende

  Ooit in beeld bij Barcelona: Evangelos ‘Evan’ Patoulidis moet verrijking worden op middenveld KV Oostende: “Speelkan­sen van Theate hebben keuze beïnvloed”

  De (voorlopig) laatste transfer van KV Oostende luistert naar de naam Evangelos Patoulidis (19). Of zeg maar gewoon ‘Evan’. In de oefenmatch tegen Zwevezele liet de Brusselaar met Griekse roots al flarden van zijn potentieel zien met een knappe goal, bijvoorbeeld. “Ik speelde nog met Arthur Theate bij de beloften van Standard. Toen ik zag dat hij hier direct speelkansen kreeg in het eerste, leek KVO een goeie stap in m’n carrière.” Afwachten of hij - en heel Oostende - maandag überhaupt in actie moeten komen.
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  26 januari
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"