Genk-speler Thorstvedt wordt het leven zuur gemaakt door een glijdende Jelle Bataille, die de bal wil afschermen.
Volledig scherm
Genk-speler Thorstvedt wordt het leven zuur gemaakt door een glijdende Jelle Bataille, die de bal wil afschermen. © Photo News

Jelle Bataille (KV Oostende): “Als we tegen Eupen verliezen is zege tegen Genk snel vergeten”

VOETBAL 1AHet Oostendse sprookje neemt almaar grotere proporties aan. De Kustboys nestelen zich nadrukkelijk in de kop van het peloton in de jacht naar een ticket voor Play-Off 1. Coach Blessin probeert de euforie nog wat te temperen, maar Jelle Bataille stelt het scherper. “Dat we vierde staan is niet meer dan verdiend. We gaan vol onze kans.”

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans