Wouter Vrancken
Volledig scherm
Wouter Vrancken © Photo News

Wouter Vrancken over duel tegen Club en interesse van Barnsley: “KV Mechelen heeft gesprekken geweigerd. So be it”

KV MechelenStevige clash morgen Achter de Kazerne. KV Mechelen ontvangt landskampioen Club Brugge. “We kunnen vrank en vrij spelen", vertelt Wouter Vrancken (42). De trainer van Malinwa kwam ook terug op de interesse van Championship-club Barnsley.

1 reactie

 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Aan de rangschikking tussen de eerste 4 ploegen veranderd er niks, Union blijft bij verlies nog steeds op kop staan.
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Hoe Nikola Storm (27) als youngster bij Club mislukte, maar dit jaar trefzekerste winger in 1A is: “Hij twijfelde of hij het ooit nog zou maken in eerste klasse”
  PREMIUM
  Belgisch voetbal

  Hoe Nikola Storm (27) als youngster bij Club mislukte, maar dit jaar trefzeker­ste winger in 1A is: “Hij twijfelde of hij het ooit nog zou maken in eerste klasse”

  Van een briesje naar storm. Geen winger in de Belgische competitie die meer scoorde in 2021 dan Nikola Storm (27). Het contrast met zijn Brugse jaren kan niet groter. In de jeugd van Club werd hij een periode gepest, bij de eerste ploeg had hij het mentaal moeilijk. “Preud’homme praatte niet met zijn spelers, terwijl Nikola dat wel nodig had.”