BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wouter Vrancken bikkelhard na wanprestatie KV Mechelen: “Ik ben uitzinnig van woede”

KV MechelenPijnlijke nederlaag voor KV Mechelen tegen Seraing (1-0). Achteraf was coach Wouter Vrancken bikkelhard voor zijn team. “Ik ben nooit zó teleurgesteld geweest sinds ik hier trainer ben.”

6 reacties

 • Willem Kempenaers

  2 maanden geleden
  Inderdaad Pascal, Clement in de eerste plaats.
 • Luc Vanuytsel

  2 maanden geleden
  Zet die Souza maar paar weken op de bank! Vorig jaar hadden we met Bouchiri ook zo een gast die dacht dat hij het allemaal beter weet.dat heeft ons veel punten gekost die we misten voor europees voetbal
 • oscar zwart

  2 maanden geleden
  geen medelijden hoor met deze coach,hij schiet enorm in zijn eigen voet,net zoals de meeste coaches in eerste klasse,dat risicoloze breed spelen,achteruit voetballen en spelers iets laten doen wat zij niet kunnen,dat is zijn verantwoordelijkheid als trainer.angst om te verliezen is er nu al,na pas 2 wedstrijden.deze trainer heeft nu al getoond dat hij geen visie heeft om dit mechelen beter te laten spelen dan vorig seizoen.ze mogen al op zoek naar een nieuwe,maar liefst 1 die past bij het dna.
 • luc janssens

  2 maanden geleden
  Misschien kan Vrancken ook in eigen hart kijken met zijn voor mij soms ongewone keuzes. Zonder Storme en met Peyre zelfs in de tribune.
 • ALFONS SERNEELS

  2 maanden geleden
  Dan begrijp ik Vrancken niet. Hairemans liep de ziel uit zijn lijf. En juist die wordt dan weer na 60 minuten vervangen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).