BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wouter Vrancken bikkelhard na wanprestatie KV Mechelen: “Ik ben uitzinnig van woede”

KV MechelenPijnlijke nederlaag voor KV Mechelen tegen Seraing (1-0). Achteraf was coach Wouter Vrancken bikkelhard voor zijn team. “Ik ben nooit zó teleurgesteld geweest sinds ik hier trainer ben.”

6 reacties

 • Willem Kempenaers

  1 jaar geleden
  Inderdaad Pascal, Clement in de eerste plaats.
 • luc vanuytsel

  1 jaar geleden
  Zet die Souza maar paar weken op de bank! Vorig jaar hadden we met Bouchiri ook zo een gast die dacht dat hij het allemaal beter weet.dat heeft ons veel punten gekost die we misten voor europees voetbal
 • oscar zwart

  1 jaar geleden
  geen medelijden hoor met deze coach,hij schiet enorm in zijn eigen voet,net zoals de meeste coaches in eerste klasse,dat risicoloze breed spelen,achteruit voetballen en spelers iets laten doen wat zij niet kunnen,dat is zijn verantwoordelijkheid als trainer.angst om te verliezen is er nu al,na pas 2 wedstrijden.deze trainer heeft nu al getoond dat hij geen visie heeft om dit mechelen beter te laten spelen dan vorig seizoen.ze mogen al op zoek naar een nieuwe,maar liefst 1 die past bij het dna.
 • luc janssens

  1 jaar geleden
  Misschien kan Vrancken ook in eigen hart kijken met zijn voor mij soms ongewone keuzes. Zonder Storme en met Peyre zelfs in de tribune.
 • ALFONS SERNEELS

  1 jaar geleden
  Dan begrijp ik Vrancken niet. Hairemans liep de ziel uit zijn lijf. En juist die wordt dan weer na 60 minuten vervangen.