Rob Schoofs.
Volledig scherm
Rob Schoofs. © Photo News

Rob Schoofs (KVM) speelt tegen Beerschot 150ste match in eerste klasse: “Ik voel me goed in mijn huidige rol”

VOETBAL 1ANieuwe mijlpaal voor Rob Schoofs (27). De Limburger speelt dit weekend tegen Beerschot zijn 150ste wedstrijd in eerste klasse. En dat, zoals de voorbije twee matchen, vanop de ‘tien’. “Ik kan me aanvallend meer uitleven.” 

 1. Joachim Van Damme loopt er de kantjes af, KV Mechelen stuurt hem naar B-kern
  KV Mechelen
  5

  Joachim Van Damme loopt er de kantjes af, KV Mechelen stuurt hem naar B-kern

  KV Mechelen heeft Joachim Van Damme (30) voor onbepaalde tijd naar de B-kern gestuurd. “Wegens disciplinaire redenen”, aldus de club. Van Damme sukkelde sinds februari met een blessure aan de adductoren (pubalgie). Desondanks liep hij er de voorbije tijd de kantjes af. Bij de start van de voorbereiding op dit seizoen kwam hij niet fit op de club toe en de voorbije weken kwam hij regelmatig te laat of zelfs helemaal niet opdagen. Iets wat ook dit weekend het geval was - de druppel die de emmer deed overlopen.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.