Olivier Somers en Stefaan Vanroy
Volledig scherm
Olivier Somers en Stefaan Vanroy © Photonews

Portret van Olivier Somers en Stefaan Vanroy: business boven voetbalpassie

KV MechelenMede-hoofdaandeelhouder Olivier Somers en sportief directeur Stefaan Vanroy zetten een stap opzij bij KV Mechelen en verlaten het Belgische voetbal. De timing is op zijn zachtst gezegd opvallend. Vanaf vandaag verdedigt KV Mechelen haar laatste kans voor het BAS. Dat velt de komende dagen het sportieve verdict voor Malinwa: 1A, 1B of eerste amateur. Een portret van de twee jeugdvrienden, die goed twee jaar geleden bij Malinwa terechtkwamen.

7 reacties

 • Eddy Peeters

  2 jaar geleden
  Peeters Eddy over match fixing is al heel veel inkt gevloeid. uiteindelijk is wat boven water gekomen is klein bier ten overstaan wat er al jaren aan het gebeuren is. Of is er iemand die denkt dat Eupen - Moeskroen reglementair was? En Moeskroen dat al jaren problemen heeft financieel en toch telkens de dans ontspringt? Wat betreft Veljkovic gaan er nog veel anderen grote ogen opzetten maar de vraag is of daar iets gaat mee gedaan worden.
 • Luc Van Mechelen

  2 jaar geleden
  Marc De Vos en Fernand Debrouwer, , misschien eerst de uitspraak afwachten....er zijn hier al genoeg gieren...
 • ghislain vranckx

  2 jaar geleden
  KV Mechelen werd door Timmermans en co voor een appel en een ei verkocht. Wanneer het zwartgeld circuit van Veljkovic wordt blootgelegd dan zullen de ogen van de supporters van geelrood eindelijk opengaan. KVM heeft 1,9 miljoen euro voor scouting betaald aan de spijtoptant en er 7,8 miljoen euro aan vergoedingen voor makelaars. Het zat al jaren fout met controle op financieel gebied. De omkoopaffaire is een farce, je probeert iets 'te regelen' maar degradeert uiteindelijk. Ghislain Vranckx
 • Christiane Van Croonenborch

  2 jaar geleden
  Opstappen wat betekent dat uiteindelijk ? In de zin van er moet nog een uitspraak komen maar ? Zo kan iedereen frauderen nadien stap je op ben je gene lid meer en de kous is af
 • Sam Valkenborgs

  2 jaar geleden
  Waarom denk je dat Telenet zijn tarieven net gestegen zijn denk je. Het verlies van KV Mechelen, dat niet in 1A komt, compenseren.