Felicitaties voor Nikola Storm na zijn goal in Charleroi. Hij vond dit seizoen al zesmaal de weg naar doel.
Volledig scherm
Felicitaties voor Nikola Storm na zijn goal in Charleroi. Hij vond dit seizoen al zesmaal de weg naar doel. © BELGA

Nikola Storm helpt Malinwa aan winst in Charleroi: “Deze zege is voor materiaalman Polle”

VOETBAL 1AKV Mechelen boekte zondag in Charleroi zijn eerste uitzege van het seizoen (0-2). Nikola Storm (26) was voor de vijfde match op rij trefzeker. Hij en Malinwa droegen de zege op aan materiaalman Paul Weemaes, die een hartoperatie onderging. 

1 reactie

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Ex-club speler Nicolas in super vorm momenteel voor Mechelen ! Succes verder 👍
 1. Gaëtan Coucke gaat met Malinwa in Cercle voor tweede zege en clean sheet op rij: “Van buitenaf waren er veel defensieve twijfels”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Gaëtan Coucke gaat met Malinwa in Cercle voor tweede zege en clean sheet op rij: “Van buitenaf waren er veel defensieve twijfels”

  Opluchting. Dat gevoel overheerste ook bij Gaëtan Coucke (24) na de 3-0-overwinning tegen Union. De nul is van het bord. “Die eerste driepunter maakte het deze week toch aangenamer op training”, aldus de doelman. Ook die andere nul is van de tabellen, die van de clean sheets. “Dat doet zeker deugd. Vooral omdat er geschreven werd dat we defensief kwetsbaar waren.”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.