Steven Defour in zijn nieuwe leven als assistent-trainer bij KV Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Defour in zijn nieuwe leven als assistent-trainer bij KV Mechelen.

“Mijn voornaamste advies aan de jonge gasten? Gewoon doen”: een dag in het spoor van assistent-trainer Steven Defour

KV MechelenAlleen bij zijn douche na de training waren we er niet bij. Een dag in het spoor van Steven Defour (33), kersvers assistent-trainer. “Jeugdspelers die op hun ‘sloffen’ de gym instappen, dat kunnen we niet accepteren.” 

6 reacties

 • DIRK SPRANGERS

  2 maanden geleden
  Leuke commentaar van mensen die hem niet kennen hé Frank... Topkerel de Steven,zo moesten er meer zijn.
 • Jan Heem

  2 maanden geleden
  van normaal doen heeft deze pseudovedette inderdaad tonnen verstand.
 • Patrick Souffriau

  2 maanden geleden
  Gaat nu daar de Poenpakker spelen een echte schande
 • FRANK BERTELS

  2 maanden geleden
  Ne goeie die het zegt man man
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Ja Steven "gewoon doen" ? Dat had je beter vroeger ook gedaan ! Succes.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).