Dejan Veljkovic.
Volledig scherm
Dejan Veljkovic. © BELGA

KV Mechelen verdedigt zich in bondszaak: “Veljkovic zegt dat de keeper en verdediging van Moeskroen geld hebben gekregen”

Propere HandenNadat zaterdag Beerschot, Lokeren en Tubize de bondszaak rond Propere Handen stevig geopend hadden, verdedigde KV Mechelen zich vandaag met een al even luide knal. De advocaten van KVM als club en van (ex-)bestuurders Olivier Somers, Johan Timmermans, Stefan Vanroy en Thierry Steemans gaan resoluut voor de vrijspraak. Er werd ook verwezen naar het strafdossier, waarin staat dat Dejan Veljkovic zegt dat de keeper en verdediging van Moeskroen geld hebben gekregen. “Mogi Bayat heeft alles gedaan opdat Eupen in eerste klasse blijft.”

85 reacties

 • frank rolus

  4 jaar geleden
  Als men zo blijft voortdoen spelen er straks maar 12 ploegen meer in 1A Als alle sjoemelaars moeten degraderen gaan we nog wat meemaken
 • J. H.

  4 jaar geleden
  Moeskroen - Eupen...tuurlijk was hier iets aan de hand. Alleen waren zij niet zo lomp om dit via de telefoon te bespreken.
 • Michael Brockhans

  4 jaar geleden
  Moeskroen-Eupen niets aan de hand!! Sarcasme uiteraard. Ik denk dat bond lijdt aan collectieve blindheid. De bond kan en zal zulke zaken NOOIT serieus onderzoeken en/of straffen als het niet-Vlaamse ploegen betreft om 1A gaan Vlaamse competitie te laten worden! Het is duidelijk dat KVM geslachtofferd moet worden. Als er al iets was heeft KVM er geen voordeel uitgehaald, dus seponeren die handel.
 • Willy Rooselaers

  4 jaar geleden
  Ze zeggen dat andere ploegen er geen voordeel mogen uithalen. Maar wat dan met het nadeel dat de andere ploegen ondervonden hebben.
 • Kevin Camerlinckx

  4 jaar geleden
  Een onderzoek moet onafhankelijk, correct en transparant gevoerd worden voor elke verdachte match. Bayat heeft meer ervaring en weet dat je zoiets niet over de telefoon regelt. De advocaat van KV slaat veel nagels op de kop wat de onafhankelijkheid van de aan Kortrijk verbonden onderzoeker betreft. Deze club diende niet voor niets een klacht in bij de UEFA. De club, spelers, de nieuwe staff en de hondstrouwe supporters mogen niet gestraft worden door een partijdige onderzoeksrechter.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.