Dennis van Wijk.
Volledig scherm
Dennis van Wijk. © BELGA

KV Mechelen: Jankovic out, Dennis van Wijk in

Jupiler Pro LeagueBij het noodlijdende KV Mechelen is hoofdtrainer Aleksandar Jankovic ontslagen en meteen vervangen door de Nederlander Dennis van Wijk, zo maakte de club vanavond bekend. Frederik Vanderbiest wordt zijn assistent. Bij KV Mechelen is de ervaren Van Wijk al de derde trainer dit seizoen.

34 reacties

 • Luc Goeminne

  3 jaar geleden
  Misschien is zakken naar 1B nog geen zo slecht idee. Spelers die er nu tegen hun goesting spelen laten gaan en vervangen door eigen jeugd, die hebben nog clubliefde en eergevoel om voor eigen club, stad en supporters te mogen spelen.
 • gert lans

  3 jaar geleden
  De kwaliteit is er om in 1b te spelen !
 • Rik Cappelle

  3 jaar geleden
  Nu ben ik eens benieuwd hoelang die nr 22 Cobbaut nog op het veld gaat staan ? Dit jaar reeds een 9-tal matchen van Mechelen gezien en die jongen is gewoon dramatisch als linksachter. Zelfs alle basisbeginselen van een verdediger snapt die niet. Niks verkeerd mee maar gewoon niveau 3de klasse.
 • eduard janssens

  3 jaar geleden
  Zal niks uithalen , volgend seizoen in 2 de .
 • Jan Van Rompaey

  3 jaar geleden
  Zijn de corbillards al bestemd zoals ze deden bij de matchen tegen Racing Mechelen in de fifties? Geef het zwakke bestuur maar de volle laag, zij zijn de oorzaak van alles.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend