Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KV Mechelen heeft meeste Belgische speelminuten en vangt premie van 600.000 euro

KV MechelenMooie bonus voor KV Mechelen. De club ontvangt een premie van liefst 600.000 euro omdat het in de reguliere competitie de meeste Belgische speelminuten verzamelde. 

5 reacties

 • Marc De Vos

  4 weken geleden
  Prachtig initiatief ! Misschien komt er ooit is een dag dat de Belgische ploegen eerst hun jeugd proberen en pas daarna de transfertoer op te gaan om daar middelmatige, onbekende "topspelers" aan te trekken .Ook de pers zou hierin mogen meewerken !
 • Geert Callant

  1 maand geleden
  Anderlecht pas 9e ! En stoefen dat eigen jeugd een kans krijgt ?
 • Jan Claes

  1 maand geleden
  Eigenlijk een regelrechte schande voor Racing Genk dat er altijd mee pronkt hoe goed hun jeugdopleiding is. De eigen jeugd krijgt duidelijk geen kansen. Genk speelde de compititie dus met gemiddeld 2,36 Belgen in hun ploeg. Schandalig, hoog tijd dat het Genkse bestuur eindelijk eens terug de kaart van de eigen jeugd trekt ipv te gaan shoppen in het buitenland voor B of C-sterren.
 • Jurgen GOEMAN

  1 maand geleden
  En anderlecht met al hun jeugd
 • Pat Vanbeveren

  1 maand geleden
  Mooi zo... prachtig initiatief.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt