Frank Lagast, algemeen directeur van KV Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Lagast, algemeen directeur van KV Mechelen. © KV Mechelen

KV Mechelen-CEO Frank Lagast spreekt te midden van aandelenkwestie: “Als Penninckx veroordeeld wordt, krijgen we geen licentie”

KV Mechelen“Ik wil een positief verhaal brengen. Wij stáán er echt als club.” Maar ook Frank Lagast, straks twee jaar CEO van KV Mechelen, ontsnapt niet aan de onvermijdelijke vragen over de zaak-Penninckx. “Dit remt Malinwa niet af.” En dus staan er enkele langverwachte investeringen in de steigers.

3 reacties

 • F Peeters

  2 maanden geleden
  Wat heeft een veroordeling van Penninckx te maken met de licentie ,.
 • Stefaan Cammans

  2 maanden geleden
  Bij de overgang van VZW naar NV enkele jaren terug ben ik afgehaakt. Ooit de club van m’n hart, nu wens ik ze alleen maar mooie dingen toe maar ik volg ze niet meer. Voetbal is business geworden en ik ben afgehaakt.
 • Polutnik Ronald

  2 maanden geleden
  Hoe komt het dat de grote en rijke fraudeurs nooit gestraft of beboet worden of door een deal te maken met fiscus . Kijk de twee oudere broers die wat zelf gekweekte aardappeltjes en groentjes gingen verkopen voor een paar eurotjes ocharm , maar wel een boete gekregen van meer dan 5000 € . De kleine man wordt steeds gepakt , omdat ze niet kunnen procederen .
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’

  6 april
 2. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"