Frank Lagast, algemeen directeur van KV Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Lagast, algemeen directeur van KV Mechelen. © KV Mechelen

KV Mechelen-CEO Frank Lagast spreekt te midden van aandelenkwestie: “Als Penninckx veroordeeld wordt, krijgen we geen licentie”

KV Mechelen“Ik wil een positief verhaal brengen. Wij stáán er echt als club.” Maar ook Frank Lagast, straks twee jaar CEO van KV Mechelen, ontsnapt niet aan de onvermijdelijke vragen over de zaak-Penninckx. “Dit remt Malinwa niet af.” En dus staan er enkele langverwachte investeringen in de steigers.

3 reacties

 • F Peeters

  2 maanden geleden
  Wat heeft een veroordeling van Penninckx te maken met de licentie ,.
 • Stefaan Cammans

  2 maanden geleden
  Bij de overgang van VZW naar NV enkele jaren terug ben ik afgehaakt. Ooit de club van m’n hart, nu wens ik ze alleen maar mooie dingen toe maar ik volg ze niet meer. Voetbal is business geworden en ik ben afgehaakt.
 • Polutnik Ronald

  2 maanden geleden
  Hoe komt het dat de grote en rijke fraudeurs nooit gestraft of beboet worden of door een deal te maken met fiscus . Kijk de twee oudere broers die wat zelf gekweekte aardappeltjes en groentjes gingen verkopen voor een paar eurotjes ocharm , maar wel een boete gekregen van meer dan 5000 € . De kleine man wordt steeds gepakt , omdat ze niet kunnen procederen .
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"