Wouter Vrancken.
Volledig scherm
Wouter Vrancken. © BELGA

KV Mechelen bevestigt vertrek Wouter Vrancken: “Hij ambieert een stap hogerop”

KV MechelenMet de slotspeeldag in zicht heeft KV Mechelen nu ook officieel aangekondigd dat Wouter Vrancken straks andere oorden opzoekt. “Hij ambieert een stap hogerop. Wij willen hem die kans geven”, aldus Malinwa. Vrancken zelf stelt nog niet te hebben beslist waar hij volgend seizoen coach is.

6 reacties

 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Slechtste trainer ooit ; ene voor de Beerschot
 • Eve Schelfout

  3 maanden geleden
  Ben wel eens benieuwd, op zich geen slechte trainer denk ik.. Al zullen de spelers onderling een klik moeten hebben en dan is de trainer altijd goed.
 • Patrick Vriends

  3 maanden geleden
  Niks mee aan te vangen sorry mss wel in 1 B bij Beerschot ?
 • Luc Daems

  3 maanden geleden
  Men vergeet snel hoe KVM promoveerde!
 • yves jordens

  3 maanden geleden
  Welkom bij genk
 1. Dries Wouters wil met Malinwa in Oostende aanknopen met eerste zege: “Dat er drie dalers zijn, is geen item in de kleedkamer”
  voetbal Jupiler Pro League

  Dries Wouters wil met Malinwa in Oostende aanknopen met eerste zege: “Dat er drie dalers zijn, is geen item in de kleedkamer”

  Helemaal nieuw is Dries Wouters (25) niet bij KV Mechelen. In het tweede deel van vorig seizoen werd de Limburger gehuurd van Schalke 04. Ook deze jaargang leent de Duitse traditieclub Wouters uit aan Malinwa. “In die vier wedstrijden die ik maar speelde door blessureleed, toonde ik dat ik een meerwaarde kan zijn. Dat zag ook het bestuur. Daardoor waren we het snel eens voor dit seizoen.”