Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kapitaalsverhoging van 5 miljoen bij KV Mechelen: ondanks Britse interesse kiest club voor lokale investeerders

KV MechelenEr komt een kapitaalsverhoging van vijf miljoen euro aan bij KV Mechelen. Malinwa gaat in zee met nieuwe, lokale investeerders, en dat ondanks interesse van Britse geldschieters. Dankzij de kapitaalsverhoging zullen de aandelen van Dieter Penninckx verwateren.

4 reacties

 • ruud clements

  1 jaar geleden
  Heel verstandig ! Chapeau KV
 • DIRK SPRANGERS

  1 jaar geleden
  Proficiat met die manier van werken KV Mechelen.
 • Erwin Jacobs

  1 jaar geleden
  Kvm Belgische Club
 • Louis Van Roey

  1 jaar geleden
  Goeie beslissing en doordachte lange termijnstrategie
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Jordi Vanlerberghe vindt overwinning tegen Seraing ‘een must’, maar: “In het verleden hebben we het in dat soort matchen al laten afweten”
  Voetbal Jupiler Pro League
  1

  Jordi Vanlerberg­he vindt overwin­ning tegen Seraing ‘een must’, maar: “In het verleden hebben we het in dat soort matchen al laten afweten”

  Recht Malinwa zaterdagavond Achter de Kazerne de rug tegen Seraing? Na een verdiende nederlaag op Stayen zijn de drie punten alleszins een must tegen de hekkensluiter. “We moeten daar niet onnozel over doen”, weet Jordi Vanlerberghe (26). “Al moeten we wel op onze hoede zijn, want in eerste klasse kan iedereen tegen iedereen winnen.”