vincent duterne/photo news
Volledig scherm
PREMIUM
© vincent duterne/photo news

INTERVIEW. Steven Defour, vanavond T1-ad interim op Jan Breydel: “Ik hoop rustiger te zijn dan ik normaal ben”

KV MechelenDe geschorste Danny Buijs kijkt vanavond vanop de tribune toe, Steven Defour (34) neemt de honneurs waar als Malinwa-coach. Een vuurdoop voor de ex-Rode Duivel. “Op het veld was ik een ander persoon dan ernaast. Of dat ook als trainer zo is, zal moeten blijken.”

1 reactie

 • Filip Vanlaeken

  4 maanden geleden
  Defour was een heethoofd. Veel talent weinig maturiteit. Liet daardoor meermaals zn ploeg in de steek. Hopelijk komt de wijsheid met de jaren.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Ex-STVV’er Iebe Swers moet vrede nemen met invallersrol bij KV Mechelen: “Bij elk kans die ik krijg, probeer ik me maximaal te geven”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Ex-STVV’er Iebe Swers moet vrede nemen met invallers­rol bij KV Mechelen: “Bij elk kans die ik krijg, probeer ik me maximaal te geven”

  Zaterdagavond om 20u45 gaat KV Mechelen op bezoek bij Sint-Truiden, een ex-club van Iebe Swers (25). De Limburger - jeugdspeler van STVV - droeg in het verleden 37 keer het shirt van de Kanaries. Bij Malinwa schikt hij zich dit seizoen in een invallersrol. “Hopelijk kan ik mijn speelminuten geleidelijk aan opdrijven.”
 2. Alec Van Hoorenbeeck (KV Mechelen) voelt zich in zijn sas centraal achterin: “Die twee clean sheets zorgen voor een extra boost”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Alec Van Hooren­beeck (KV Mechelen) voelt zich in zijn sas centraal achterin: “Die twee clean sheets zorgen voor een extra boost”

  Op de openingsspeeldag tegen Antwerp posteerde Danny Buijs Alec Van Hoorenbeeck nog op linksachter. Tegen Union en Cercle Brugge speelde de 23-jarige Antwerpenaar in het hart van de defensie. Telkens met succes, Malinwa hield twee keer de nul. Van Hoorenbeeck toonde zich een betrouwbare factor aan de zijde van Thibaut Peyre. Op naar clean sheet nummer drie tegen Westerlo?