vincent duterne/photo news
Volledig scherm
PREMIUM
© vincent duterne/photo news

INTERVIEW. Steven Defour, vanavond T1-ad interim op Jan Breydel: “Ik hoop rustiger te zijn dan ik normaal ben”

KV MechelenDe geschorste Danny Buijs kijkt vanavond vanop de tribune toe, Steven Defour (34) neemt de honneurs waar als Malinwa-coach. Een vuurdoop voor de ex-Rode Duivel. “Op het veld was ik een ander persoon dan ernaast. Of dat ook als trainer zo is, zal moeten blijken.”

1 reactie

 • Filip Vanlaeken

  2 maanden geleden
  Defour was een heethoofd. Veel talent weinig maturiteit. Liet daardoor meermaals zn ploeg in de steek. Hopelijk komt de wijsheid met de jaren.
 1. ‘Pitbull’ Jannes Van Hecke blinkt uit op het Mechelse middenveld als vervanger van Vanlerberghe: “Jordi stuurde me de dag zelf een berichtje”
  voetbal Jupiler Pro League

  ‘Pitbull’ Jannes Van Hecke blinkt uit op het Mechelse middenveld als vervanger van Vanlerberg­he: “Jordi stuurde me de dag zelf een berichtje”

  Na twee verliespartijen mocht Malinwa zaterdagavond tegen Union voor het eerst zegevieren dit seizoen. KV Mechelen nam de wedstrijd meteen in handen, zette volop druk vooruit, toonde lef en de grinta die in Oostende in de eerste helft ontbrak, was nu wel aanwezig. Een van de exponenten was de jonge Jannes Van Hecke (20). “Dit zijn drie levensbelangrijke punten. Bij een nul op negen had er echt druk op de ketel gekomen.”