Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Igor de Camargo verlengt contract bij KV: “Nog één jaar genieten”

KV MechelenIgor de Camargo weet van geen ophouden. De 38-jarige spits verlengde zijn contract bij KV Mechelen aan verminderde voorwaarden en gaat nog één jaar door. “Voor het plezier.”

3 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Topgast sterke en goeie mentaliteit ! Een voorbeeld van een clubspeler
 • Erik Audenaert

  2 jaar geleden
  Nog 1 jaar forse poen pakken .
 • Freddy Troch

  2 jaar geleden
  Top speler, top mentaliteit.
 1. Alec Van Hoorenbeeck (KV Mechelen) voelt zich in zijn sas centraal achterin: “Die twee clean sheets zorgen voor een extra boost”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Alec Van Hooren­beeck (KV Mechelen) voelt zich in zijn sas centraal achterin: “Die twee clean sheets zorgen voor een extra boost”

  Op de openingsspeeldag tegen Antwerp posteerde Danny Buijs Alec Van Hoorenbeeck nog op linksachter. Tegen Union en Cercle Brugge speelde de 23-jarige Antwerpenaar in het hart van de defensie. Telkens met succes, Malinwa hield twee keer de nul. Van Hoorenbeeck toonde zich een betrouwbare factor aan de zijde van Thibaut Peyre. Op naar clean sheet nummer drie tegen Westerlo?
 2. ‘Pitbull’ Jannes Van Hecke blinkt uit op het Mechelse middenveld als vervanger van Vanlerberghe: “Jordi stuurde me de dag zelf een berichtje”
  voetbal Jupiler Pro League

  ‘Pitbull’ Jannes Van Hecke blinkt uit op het Mechelse middenveld als vervanger van Vanlerberg­he: “Jordi stuurde me de dag zelf een berichtje”

  Na twee verliespartijen mocht Malinwa zaterdagavond tegen Union voor het eerst zegevieren dit seizoen. KV Mechelen nam de wedstrijd meteen in handen, zette volop druk vooruit, toonde lef en de grinta die in Oostende in de eerste helft ontbrak, was nu wel aanwezig. Een van de exponenten was de jonge Jannes Van Hecke (20). “Dit zijn drie levensbelangrijke punten. Bij een nul op negen had er echt druk op de ketel gekomen.”
 1. Malinwa-coach Danny Buijs na spectaculaire 3-4-nederlaag tegen Wolfsburg: “In de tweede helft zag ik een Mechelen waar ik vrede mee kan nemen”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Malinwa-coach Danny Buijs na spectacu­lai­re 3-4-nederlaag tegen Wolfsburg: “In de tweede helft zag ik een Mechelen waar ik vrede mee kan nemen”

  Na een 0-4-achterstand in de eerste helft zag het er even benauwd uit voor de troepen van Danny Buijs. Maar doelpunten van Marian Shved, Jorge Hernandez en Geoffry Hairemans zorgden ei zo na voor een comeback. Zo kan Malinwa toch met een goed gevoel toeleven naar de competitieopener tegen Antwerp. “Pas dan zal blijken hoe ver we staan”, aldus Buijs.