Igor De Camargo.
Volledig scherm
PREMIUM
Igor De Camargo. © Photo News

Igor de Camargo (38) komt nog amper aan de bak bij KV Mechelen: “Wat ik hier heb gepresteerd, telt blijkbaar niet meer mee”

KV MechelenZijn eeuwige glimlach verbergt de frustraties. Igor de Camargo (38), bezig aan zijn laatste seizoen, zit meer op de bank (of soms zelfs de tribune) dan hem lief is bij KV Mechelen. Vanavond ook in de bekermatch tegen Union? “Het is teleurstellend dat ik zo weinig speel.”

24 reacties

 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Als KV nog resultaten wil halen laten ze De Camargo best thuis of in het beste geval trachten ze hem te verkopen, maar wie gaat die nog willen ?
 • David Hermans

  1 jaar geleden
  Tsja, het kerkhof ligt ook vol met onmisbaren...
 • Gino Van Rompaey

  1 jaar geleden
  Waarom wisselen als het goed draait...
 • Bertrand Vandemeulebroucke

  1 jaar geleden
  Kaya zit ook meer op de bank dan in de basis, er is nu eenmaal een tijd van komen en een tijd van gaan. !!
 • Jozef vanden kieboom

  1 jaar geleden
  Richting Beerschot in januari
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Alec Van Hoorenbeeck (KV Mechelen) voelt zich in zijn sas centraal achterin: “Die twee clean sheets zorgen voor een extra boost”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Alec Van Hooren­beeck (KV Mechelen) voelt zich in zijn sas centraal achterin: “Die twee clean sheets zorgen voor een extra boost”

  Op de openingsspeeldag tegen Antwerp posteerde Danny Buijs Alec Van Hoorenbeeck nog op linksachter. Tegen Union en Cercle Brugge speelde de 23-jarige Antwerpenaar in het hart van de defensie. Telkens met succes, Malinwa hield twee keer de nul. Van Hoorenbeeck toonde zich een betrouwbare factor aan de zijde van Thibaut Peyre. Op naar clean sheet nummer drie tegen Westerlo?