Marian Shved heeft het verkorven bij Wouter Vrancken.
Volledig scherm
Marian Shved heeft het verkorven bij Wouter Vrancken. © Photo News

Floptransfer Marian Shved heeft het verkorven bij Malinwa-coach Vrancken: “Hij is introvert én arrogant”

KV MechelenHij werd met de nodige toeters en bellen binnengehaald. Nu is coach Wouter Vrancken hem liever kwijt dan rijk. Floptransfer en Celtic-huurling Marian Shved (23) heeft het verkorven. “Ik heb geen zin meer om mijn tijd aan hem te verdoen.” 

2 reacties

 • MARC VAN BUGGENHOUT

  1 jaar geleden
  Inderdaad niks mee aan te vangen.
 • Johan Billiet

  1 jaar geleden
  misschien eens bellen naar Gent of Anderlecht...daar zijn ze sterk geïnteresseerd in floptransfers....
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.