Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

‘Dossier Defour’ ligt dinsdag op tafel op Raad van Bestuur van KV Mechelen: versiert ex-Rode Duivel contract?

KV MechelenWeer een stap dichter bij de terugkeer. Steven Defour (32) speelde gisteren een ­oefenmatch voor KV Mechelen. De club, die op sportief vlak stilaan overtuigd is, bekijkt of het de ex-Rode Duivel een prestatiegericht contract kán aanbieden. 

3 reacties

 • willy van dijck

  3 maanden geleden
  Dat is geld in vuilniszak steken, kan niets mee, beter investeren in jonge krachten.
 • Patrick Vandoninck

  3 maanden geleden
  Hoop dat hij zijn stek krijgt want hij verdient het!
 • Ludwig Janssens

  3 maanden geleden
  Toch niet waar zeker?? Is zeker absoluut geen meerwaarde voor gelijk welke ploeg. Zal enkele matchkes afhaspelen en zal dan wel weer gekwetst zijn,liefst voor een lange periode. Is toch nog nooit anders geweest??
 1. Jan Verlinden, het “idool” van Defour, over de terugkeer van ex-Rode Duivel naar KVM: “Hij kan het vuur weer aanwakkeren”
  KV Mechelen

  Jan Verlinden, het “idool” van Defour, over de terugkeer van ex-Rode Duivel naar KVM: “Hij kan het vuur weer aanwakke­ren”

  Steven Defour (32) is back. De ex-Rode Duivel tekende een contract voor één jaar bij KV Mechelen en kan vanavond al debuteren. “Het is speciaal om hier te zijn. Als jeugdspeler van Malinwa had ik hier idolen. Tom Caluwé, João Elias én ‘Jantje’ Verlinden”, vertelde Defour op zijn voorstelling. Hét sein om nog eens met Verlinden te bellen. Over zijn job bij Anderlecht, Defour en KV Mechelen.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!