Wouter Vrancken
Volledig scherm
Wouter Vrancken © Photo News

Championship-club Barnsley wilde Wouter Vrancken weghalen bij KV Mechelen

KV MechelenZijn goede resultaten bij KV Mechelen blijven niet onopgemerkt. Barnsley FC toonde concrete interesse in Wouter Vrancken. 

1 reactie

 • erik swaegers

  11 maanden geleden
  Goeie trainer misschien iets voor de nationale ploeg een beetje arrogant maar dat mag voor mij ! Broos is voor mij ook ok maar daar gaan die verwaande jong niet mee omkunnen denk ik , of ne Ceulemans wat denkt ge daar van zoon beest best of de best!
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 1. Jordi Vanlerberghe vindt overwinning tegen Seraing ‘een must’, maar: “In het verleden hebben we het in dat soort matchen al laten afweten”
  Voetbal Jupiler Pro League
  1

  Jordi Vanlerberg­he vindt overwin­ning tegen Seraing ‘een must’, maar: “In het verleden hebben we het in dat soort matchen al laten afweten”

  Recht Malinwa zaterdagavond Achter de Kazerne de rug tegen Seraing? Na een verdiende nederlaag op Stayen zijn de drie punten alleszins een must tegen de hekkensluiter. “We moeten daar niet onnozel over doen”, weet Jordi Vanlerberghe (26). “Al moeten we wel op onze hoede zijn, want in eerste klasse kan iedereen tegen iedereen winnen.”
 2. Alec Van Hoorenbeeck (KV Mechelen) voelt zich in zijn sas centraal achterin: “Die twee clean sheets zorgen voor een extra boost”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Alec Van Hooren­beeck (KV Mechelen) voelt zich in zijn sas centraal achterin: “Die twee clean sheets zorgen voor een extra boost”

  Op de openingsspeeldag tegen Antwerp posteerde Danny Buijs Alec Van Hoorenbeeck nog op linksachter. Tegen Union en Cercle Brugge speelde de 23-jarige Antwerpenaar in het hart van de defensie. Telkens met succes, Malinwa hield twee keer de nul. Van Hoorenbeeck toonde zich een betrouwbare factor aan de zijde van Thibaut Peyre. Op naar clean sheet nummer drie tegen Westerlo?