Trent Sainsbury heeft net de 5-5 gescoord tegen Beerschot en vliegt, onder de felicitaties van Makarenko, in de armen van Dewaele.
Volledig scherm
Trent Sainsbury heeft net de 5-5 gescoord tegen Beerschot en vliegt, onder de felicitaties van Makarenko, in de armen van Dewaele. © Photo News

Trent Sainsbury geniet van eerste doelpunt voor KV Kortrijk: “Ik trapte zo hard ik kon”

De kalender van KV Kortrijk voor de komende wedstrijden is behoorlijk dooreengeschud, zelfs van dagen en uren die eerder al vaststonden. De eerstvolgende opdracht - uit bij Club Brugge - blijft nog wel onveranderd op zaterdag 21 november om 20.45 uur. Dan moet Trent Sainsbury klaar zijn voor een warm avondje in Jan Breydel en ligt zijn ultieme gelijkmaker tegen Beerschot al ver achter de rug. “Ik trapte zo hard ik kon”, zegt hij.

 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart