Radovanovic in vizier van Kortrijk en Charleroi

 1. Luka Elsner weet dat een ander KV Kortrijk zal nodig zijn tegen Club: “Spelers moeten bereid zijn om negentig minuten af te zien”
  VOETBAL 1A

  Luka Elsner weet dat een ander KV Kortrijk zal nodig zijn tegen Club: “Spelers moeten bereid zijn om negentig minuten af te zien”

  “Elke speler zal negentig minuten geconcentreerd moeten zijn, agressief en bereid om van de eerste tot de laatste minuut af te zien.” Dat zegt Luka Elsner. De coach van KV Kortrijk zag in Eupen twee weken geleden exact het omgekeerde: elf voetballers die er amper voor gingen en geen meter voor mekaar liepen. Met die ingesteldheid wordt het zaterdag tegen Club Brugge een afstraffing.
 2. KV Kortrijk plots twee uur later naar Eupen voor de mogelijk honderdste competitiematch van Stojanovic
  VOETBAL 1A

  KV Kortrijk plots twee uur later naar Eupen voor de mogelijk honderdste competitie­match van Stojanovic

  Omdat Beerschot-Charleroi door het overtal aan corona-slachtoffers bij de Carolo’s is uitgesteld, vond de kalendermaker het nuttig om KV Kortrijk voor zijn trip naar Eupen op te zadelen met een extreem laat aanvangsuur. Niet om half zeven, maar pas om 20.45u gaat de wedstrijd van start. Beide teams kunnen daarin een overwinning best gebruiken om haast zeker te zijn van een verlengd verblijf in eerste klasse.
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts