Twee keer op rij werd Michiel Jonckheere onderuitgehaald door zijn Mechelse tegenstander. Dat wou hij toch wel eens melden aan ref Visser.
Volledig scherm
Twee keer op rij werd Michiel Jonckheere onderuitgehaald door zijn Mechelse tegenstander. Dat wou hij toch wel eens melden aan ref Visser. © Photo News

Michiel Jonckheere is nuttige schakel bij KV Kortrijk: “Ik krijg elke wedstrijd een kans”

Toen het licht uitging over het vorige voetbalseizoen haastte KV Kortrijk zich om twee West-Vlamingen binnen te halen: Gilles Dewaele (24) en Michiel Jonckheere (30). Twee harde werkers, die de inzet van de groep omhoog krikken. “Zij tonen elke dag vanaf de eerste minuut goesting en dat slaat over op de rest van de kern,” prijst KVK-coach Yves Vanderhaeghe beide nieuwkomers.

 1. Klasse van Hoedt: Kortrijkfans trakteren hem op bierdouche, maar verdediger blijft stoïcijns kalm
  Croky Cup

  Klasse van Hoedt: Kortrijk­fans trakteren hem op bierdouche, maar verdediger blijft stoïcijns kalm

  Opmerkelijk moment halfweg de tweede helft in Kortrijk - Antwerp, toen verdediger Wesley Hoedt geblesseerd naar de kant moest. De Nederlander maakte aanstalten om vanuit het strafschopgebied vóór de Kortrijkse spionkop richting de neutrale zone te stappen, maar werd door ref Laforge gesommeerd langs de kortste weg van het veld te gaan. Waarop de Kortrijkfans Hoedt op een resem bierdouches trakteerden. Beschamend, maar het raakte zijn koude kleren niet... Alsof er niets gebeurde, stapte Hoedt rustig verder.
 1. Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk
  Play

  Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk

 2. Anderlecht gaat pijnlijk onderuit tegen Beerschot
  Play

  Anderlecht gaat pijnlijk onderuit tegen Beerschot