Bart Meert, tweede van rechts, leidt deze week de training. Hij doet dat samen met Jordi Lemiengre, Patrick Deman en Karsten Vandendriessche. De vrolijkheid op hun gezichten dateert wel uit betere dagen.
Volledig scherm
Bart Meert, tweede van rechts, leidt deze week de training. Hij doet dat samen met Jordi Lemiengre, Patrick Deman en Karsten Vandendriessche. De vrolijkheid op hun gezichten dateert wel uit betere dagen. © ESK

KV Kortrijk zonder Luka Elsner naar Lommel maar wel op zoek naar winst

VOETBAL BEKER VAN BELGIËDe nieuwe coach Luka Elsner is er straks nog niet bij. Hij tekende zondag in Kortrijk zijn contract voor drieënhalf jaar, testte daarna negatief op corona, maar moet nog wel tot het komende weekend - na een tweede negatieve test - in quarantaine blijven. Dat doet hij in een Kortrijks hotel. Intussen speelt zijn nieuwe club twee wedstrijden: dinsdag in Lommel voor de beker, vrijdag in Moeskroen voor de competitie.

 1. KV Kortrijk boos om Oostends sneeuwtapijt: “Je mag toch verwachten dat je sneeuw kunt ruimen als je in de Pro League speelt”
  VOETBAL 1A

  KV Kortrijk boos om Oostends sneeuwta­pijt: “Je mag toch verwachten dat je sneeuw kunt ruimen als je in de Pro League speelt”

  Net als Racing Genk heeft ook KV Kortrijk een vordering naar de Geschillencommissie van de Voetbalbond gestuurd omdat de ploeg in Oostende moest spelen op een sneeuwmat “die door de thuisclub amper werd geruimd.” Komt daarbij dat KVK niet begrijpt dat de wedstrijd onder deze omstandigheden niet werd uitgesteld: “Het kon op zondagmiddag perfect op een groene mat.”
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge