Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KV Kortrijk, club in de zorgen: “Het lijkt alsof elke kans van de tegenstander een doelpunt wordt”

KV KortrijkIn acht dagen tijd kijken de supporters van KV Kortrijk niet meer hoopvol naar de play-off 2 maar angstig naar de degradatiezone. Toen had KVK net Standard, Gent en Genk over de knie gelegd. Nu haalde het 0 op 9 en is de sfeer compleet omgeslagen. Want er is meer: Yves Vanderhaeghe voelt (zeg maar: weet) het einde nabij, van de smalste kern zijn twee bepalende spelers het huis uit, twee andere geblesseerd en… de staartploegen komen steeds dichterbij.

2 reacties

 • Jan Opdebeke

  3 maanden geleden
  KVK degradatiekandidaat nummer 1 !!
 • Jean-Marie Vanhaelewijn

  3 maanden geleden
  Yves verdient zo veel beter. Is goede en loyale coach die met een zeeeeer beperkte kern toch een knappe prestatie levert. Leterme zou beter zichzelf in vraag stellen. Fils á papa...
 1. Luka Elsner en KV Kortrijk hebben nog puntje nodig om zeker te zijn van behoud: “Ik wil nog twee keer winnen”
  VOETBAL 1A

  Luka Elsner en KV Kortrijk hebben nog puntje nodig om zeker te zijn van behoud: “Ik wil nog twee keer winnen”

  KV Kortrijk heeft genoeg aan een gelijkspel op Waasland-Beveren om definitief zeker te zijn dat het ook volgend seizoen in 1A speelt. Rechtstreeks degraderen kan al niet meer, voorlaatste worden en moeten uitkomen tegen Seraing van 1B kan mathematisch nog. “Eén punt volstaat, maar ik wil er nog zes om een grijs seizoen toch nog wat rooskleurig af te sluiten”, zegt Luka Elsner.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne

 2. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City