Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KV Kortrijk, club in de zorgen: “Het lijkt alsof elke kans van de tegenstander een doelpunt wordt”

KV KortrijkIn acht dagen tijd kijken de supporters van KV Kortrijk niet meer hoopvol naar de play-off 2 maar angstig naar de degradatiezone. Toen had KVK net Standard, Gent en Genk over de knie gelegd. Nu haalde het 0 op 9 en is de sfeer compleet omgeslagen. Want er is meer: Yves Vanderhaeghe voelt (zeg maar: weet) het einde nabij, van de smalste kern zijn twee bepalende spelers het huis uit, twee andere geblesseerd en… de staartploegen komen steeds dichterbij.

2 reacties

 • Lodewijk Godefroot

  1 jaar geleden
  KVK degradatiekandidaat nummer 1 !!
 • Jean-Marie Vanhaelewijn

  1 jaar geleden
  Yves verdient zo veel beter. Is goede en loyale coach die met een zeeeeer beperkte kern toch een knappe prestatie levert. Leterme zou beter zichzelf in vraag stellen. Fils á papa...
 1. Michiel Jonckheere (KV Kortrijk) mocht tegen Antwerp nog eens in actie komen: “Er was concrete interesse uit Denemarken en van twee ambitieuze ploegen uit 1B”
  Voetbal 1A

  Michiel Jonckheere (KV Kortrijk) mocht tegen Antwerp nog eens in actie komen: “Er was concrete interesse uit Denemarken en van twee ambitieuze ploegen uit 1B”

  Het was van 25 september 2021 geleden dat Michiel Jonckheere nog eens in actie kwam tijdens een competitiematch. Door de gekende omstandigheden kreeg hij van Karim Belhocine woensdagavond zijn eerste basisplaats van het seizoen. Antwerp won gevleid met 0-2, maar Jonckheere en co speelden een meer dan verdienstelijke wedstrijd. KVK verdiende dan ook minstens een punt.
 2. Lucas Rougeaux (KV Kortrijk) maakt zijn eerste doelpunt ooit in de Jupiler Pro League: “Ik heb geprobeerd me te tonen aan de coach”
  Voetbal 1A

  Lucas Rougeaux (KV Kortrijk) maakt zijn eerste doelpunt ooit in de Jupiler Pro League: “Ik heb geprobeerd me te tonen aan de coach”

  KV Kortrijk speelde dinsdagavond 1-1 gelijk tegen Sporting Charleroi. Lucas Rougeaux kopte de Kerels op voorsprong, maar zeven minuten later trapte Bayo de gelijkmaker voorbij Ilic in doel. Charleroi kwam nog enkele keren goed opzetten, maar Ilic pakte uit met enkele prima reddingen. De West-Vlamingen konden na de wedstrijd dan ook leven met een puntendeling.