Kevin Vandendriessche en zijn ploeggenoten spelen komend weekend tegen de troepen van Alexander Blessin. “Ik hoor Blessin nooit meer”, klinkt het.
Volledig scherm
Kevin Vandendriessche en zijn ploeggenoten spelen komend weekend tegen de troepen van Alexander Blessin. “Ik hoor Blessin nooit meer”, klinkt het. © Photo News

Kevin Vandendriessche (KV Kortrijk) speelt zaterdag tegen zijn ex-ploeg: “Mooie periode gehad in Oostende”

Voetbal 1AZaterdagavond neemt KV Kortrijk het op tegen KV Oostende. Voor Kevin Vandendriessche is het een extra speciale wedstrijd. De middenvelder van de Veekaa speelt voor het eerst sinds hij er vertrok, tegen de Kustboys. “Het is altijd speciaal om tegen je ex-ploeg te voetballen.”

  1. Glenn Verbauwhede even in het land om zijn ex-clubs Kortrijk en Club in duel te zien: “Het voetbal gaf me veel geluk maar ook veel ongeluk”
    VOETBAL 1A

    Glenn Verbauwhe­de even in het land om zijn ex-clubs Kortrijk en Club in duel te zien: “Het voetbal gaf me veel geluk maar ook veel ongeluk”

    Achtenzestig wedstrijden in doel volstonden om Glenn Verbauwhede onvergetelijk te maken in de geschiedenis van KV Kortrijk. Zijn passage op het veld was vrijwel altijd van hoog niveau, zijn passage ernaast niet altijd voor publicatie vatbaar, maar één zaak is zeker: Glenn Verbauwhede had veel meer uit zijn carrière kunnen halen. Op zijn 35ste is hij zich daar ook wel van bewust.