PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

INTERVIEW. Didier Lamkel Zé over Antwerp, de turbulente mercato en de nieuwe start bij KV Kortrijk: “Dat shirt van Anderlecht…. Dat was met opzet”

KV Kortrijk“In België zijn er veel goede spelers. Maar zijn ze beter dan Lamkel Zé? Neen.” Saai wordt het nooit met Didier Lamkel Zé (25). Daar kunnen ze bij Antwerp van meespreken. Over zijn fratsen: “Ik weet wat ik gedaan heb, ik ben niet stom.”

7 reacties

 • Walter Busschots

  3 maanden geleden
  Hij dacht even de nieuwe Ronaldo te zijn. Helaas.
 • Ahmed Amrani

  3 maanden geleden
  Als hij vandaag Anderlecht op een hoopje speelt sluit iedereen hem weer in de armen.
 • Sven Celeyn

  3 maanden geleden
  Kortrijk transfertbeleid -10 op 1000. Wie heeft deze beslist?
 • Dirk Van den Bogaert

  3 maanden geleden
  Vier clubs waar hij minstens één keer gevochten heeft met medespelers of staf, maar dat beziet Didier misschien niet als iets negatiefs...
 • Ivan Smissen

  3 maanden geleden
  Fantastische komiek! Heel sterk ook hoe hij dat consequent dat wereldvreemde, oliedomme personage blijft spelen! Pure kunst!
 1. Dion De Neve verliet Zulte Waregem voor aartsrivaal KV Kortrijk: “Ik voelde mij hier meteen thuis”
  Voetbal 1A

  Dion De Neve verliet Zulte Waregem voor aartsri­vaal KV Kortrijk: “Ik voelde mij hier meteen thuis”

  Dion De Neve sprak voor het eerst met de pers sinds zijn gevoelige overgang van Zulte Waregem naar KV Kortrijk. De 21-jarige Belg genoot eveneens interesse van AA Gent, het Duitse Hannover, het Franse Nîmes en het Italiaanse Lecce, maar koos uiteindelijk toch voor een avontuur in Zuid-West-Vlaanderen. Hij tekende een contract voor drie seizoenen, met optie op nog een extra jaar.