Adam Jakubech begon als nummer één aan het seizoen bij KV Kortrijk, maar krijgt er eerstdaags met Marko Ilic een stevige concurrent opzij.
Volledig scherm
Adam Jakubech begon als nummer één aan het seizoen bij KV Kortrijk, maar krijgt er eerstdaags met Marko Ilic een stevige concurrent opzij. © VDB

Doelman Ilic kan tot sterkhouder uitgroeien bij KV Kortrijk: “Marko moet stevige concurrent voor Jakubech worden”

Marko Ilic was vorige week nog met de Servische U21 te gast bij Letland (2-2), woensdag staat hij ook nog thuis tegen Turkije onder de lat. Donderdag wordt hij dan in Kortrijk verwacht voor de medische tests. Als die gunstig uitvallen, krijgt Ilic een contract . Niet voor drie jaar zoals eerst werd aangegeven, maar voor vier jaar.

  1. KV Kortrijk als enige niet naar het buitenland: “De competitie is hier en niet in Spanje, hé”
    Play
    KV Kortrijk

    KV Kortrijk als enige niet naar het buitenland: “De competitie is hier en niet in Spanje, hé”

    Als enige club uit 1A trekt KV Kortrijk niet op winterstage in het buitenland. Niet uit financiële noodzaak, wel omdat het een gewoonte is bij de ‘Kerels’. Voor het vijfde jaar op rij blijven ze in ons land tijdens de winterstop. Niemand die daar over klaagt. Integendeel, zeker met het zachte weer dat deze week voorspeld wordt. En al zeker niet voor middenvelder Kristof D’haene, die vrijdag papa wordt en dus veel liever in onze contreien vertoeft dan in het zuiden van Spanje. “De velden mogen dan misschien wel beter zijn in Spanje of Dubai, de competitie is hier en niet ginder, hé”, lacht Hannes Van der Bruggen. KVK kan er alvast maar beter meteen staan in januari: met een dubbele confrontatie in de halve finale van de Cup tegen Antwerp wacht een stevige uitdaging.