Project De Vlastuin Kuurne
Volledig scherm
Project De Vlastuin Kuurne © Henk Deleu

Steentjesparking maakt plaats voor groen park en appartementen

kuurneIn het centrum van Kuurne is sociale huisvestingsmaatschappij Eigen Gift Eigen Hulp ter hoogte van ‘de steentjesparking’ aan de achterkant van het gemeentehuis van Kuurne gestart met de realisatie van het project Vlastuin. 

 1. ASSISEN LIVE. “Ik ben ook mijn zoon kwijt”: moeder van Alexander Dean (29) haalt uit tijdens haar getuigenis
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN LIVE. “Ik ben ook mijn zoon kwijt”: moeder van Alexander Dean (29) haalt uit tijdens haar getuigenis

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Dinsdag komen de laatste getuigen, waaronder de zus en moeder van Dean, aan bod. Daarna gaan de eerste pleidooien van start. Volg alle ontwikkelingen hieronder in onze liveblog.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.