Zaakvoerder Jeffrey Jaumain van schoonmaakbedrijf Johfra bij het reclamebord -  in de kleuren van de Oekraïense vlag - met het Oekraïens zinnetje erop.
Volledig scherm
Zaakvoerder Jeffrey Jaumain van schoonmaakbedrijf Johfra bij het reclamebord - in de kleuren van de Oekraïense vlag - met het Oekraïens zinnetje erop. © AHK

Schoonmaakbedrijf zoekt personeel met reclamebord in het Oekraïens

Menen / KuurneSchoonmaakbedrijf Johfra uit Lauwe wil twee vliegen in een klap slaan. Om het personeelstekort aan te pakken, adverteert het sinds kort met een reclamebord waar ook zinnetje in het Oekraïens op staat. “Zo hopen we Oekraïense vluchtelingen aan een job te helpen”, legt zaakvoerder Jeffrey Jaumain uit.

  1. Nieuw buurtpark Sint-Janswijk klaar in 2025: “Bekommernissen buurtbewoners allemaal meegenomen”
    PREMIUM
    Kortrijk

    Nieuw buurtpark Sint-Jans­wijk klaar in 2025: “Bekommer­nis­sen buurtbewo­ners allemaal meegenomen”

    In 2025 moet het nieuw stadspark in de Sint-Janswijk eindelijk klaar zijn. Na 24 jaar plannen die afgekeurd werden en nog eens nieuwe plannen is er een definitief voorontwerp. De plannen om de V-Tex-site vol huizen te zetten werd destijds afgevoerd na protest van de buurtbewoners. Het huidige plan voorziet 34 woonunits en een park van 1,7 hectare. “Het middengebouw wordt gedeeltelijk behouden en wordt de nieuwe buurthal, de natuur wordt versterkt met ook tal van speelelementen”, zegt schepen van Bouwen Wout Maddens (Team Burgemeester).