Lieven Dendauw (58) en Ann Van Ooteghem (54) houden mooie herinneringen over aan de tijd toen de prostitutiebar Malibu nog open was. “Met de dames hadden we een goeie band”
Volledig scherm
PREMIUM
Lieven Dendauw (58) en Ann Van Ooteghem (54) houden mooie herinneringen over aan de tijd toen de prostitutiebar Malibu nog open was. “Met de dames hadden we een goeie band” © Den Dauw/Deleu

“Schaarsgeklede prostituees die sigaretten kwamen kopen: dat veroorzaakte soms een kettingbotsing voor de deur”: buren blikken terug op gouden jaren van bar Malibu

kuurne “Als je geen honderden euro’s te spenderen had, was Malibu geen bar voor jou”: Malibu, één van de grootste en bekendste prostitutiebars in de Kortrijkse regio, heeft plaats geruimd voor een uitbreiding van tuin- en dierenspeciaalzaak Horta Dendauw. Horta-zaakvoerders Lieven en Ann blikken nog eens terug op de gouden jaren van de bekende zaak.

  1. Nieuwe residentie met horecazaak werkt leegstand op Graanmarkt weg: “We dragen zo steentje bij aan Kortrijkse Ramblas”
    Kortrijk

    Nieuwe residentie met horecazaak werkt leegstand op Graanmarkt weg: “We dragen zo steentje bij aan Kortrijkse Ramblas”

    Een al jaren leegstaand hoekpand wordt verbouwd tot de nieuwe residentie Graanmarkt 11, inclusief drie appartementen. “En op de benedenverdieping voorzien we een hoogstaande wijnbar met tapas, of een foodbar”, zeggen eigenaars en ontwikkelaars Lars Lammens en Kenneth Gangl. De vergunde werken zijn al begonnen. De nieuwe residentie is tegen het najaar van 2022 instapklaar.