Het levenloze lichaam werd aangetroffen in een geparkeerd vrachtwagen bij glasbedrijf Saint-Gobain.
Volledig scherm
Het levenloze lichaam werd aangetroffen in een geparkeerd vrachtwagen bij glasbedrijf Saint-Gobain. © Henk Deleu

Roemeense trucker (52) ligt enkele dagen dood in cabine

KuurneIn de cabine van een geparkeerde vrachtwagen is maandagmorgen in Kuurne het levenloze lichaam van een Roemeense trucker aangetroffen. De 52-jarige man stierf een natuurlijke dood.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Lotjesverkoop breidt uit om alleenstaande mama aan nieuwe bakfiets te helpen na brutale diefstal
  Kortrijk

  Lotjesver­koop breidt uit om alleen­staan­de mama aan nieuwe bakfiets te helpen na brutale diefstal

  Alleenstaande mama Lize Den Hollander (35) doet het sinds eind 2021 zonder haar Bullitt, de bakfiets werd gestolen voor haar deur in de Gasstraat op Overleie. Een ramp, want het was haar enige vervoermiddel om haar kindjes naar school te brengen. Haar buurvrouw en vriendin Cindy Frey (46) startte woensdag met een lotjesverkoop. Zodat Lize toch geld genoeg bij elkaar krijgt om een nieuwe bakfiets te kopen. Ook Green Leaf Projects sluit zich nu bij die actie aan.